Vijesti

Pojavile su se informacije da je PlayStation 5 jači od Xbox Scarlett konzole

Xbox One X je trenutno najmoćnija konzola na tržištu i tu uopće nema dvojbe. No, čini se da se stvari ponovno mijenjaju s dolaskom nove generacije. Naime, poznati i ugledni novinar Game Informera tvrdi da na E3-u kruže priče kako je PlayStation 5 jača konzola od Microsoftovog Scarlett projekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako, nama se čini da prema svim dostupnim informacijama da su next-gen Xbox i PlayStation 5 nikad sličniji. AMD radi za obje konzole CPU koji je prema svim informacijama jako sličan, obje kompanije hvale se super moćnim SSD diskom, 8K rezolucijom i 120 FPS-ova.

Primjetite da se Microsoft jučer nije razbacivao terminima da je Xbox Scarlett najjača konzola ikad napravljena, već su rekli da je to najjača konzola koju su oni napravili.

Također, treba pričekati službenu potvrdu i otkrivanja konzola jer ne zaboravite glasine koje kažu da MS priprema još jednu, puno jaču verziju konzole za launch. Sve je izvjesnije da će PlayStation 5 i Xbox Scarlett izaći jako blizu jedna drugoj (holiday 2020. godine) i da će svaka najmanja sitnica biti bitna za naklonost igrača.

Također, Microsoft je odbacio sve glasine da Scarlett neće imati optički čitač diska. Imati će jer to igrači žele i nisu spremni za samo digitalnu konzolu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano