Vijesti

Popusti do čak 60% se pojavili na PS Store Halloween rasprodaji

Shopping centri već sad su prepuni “scary” odjevnih predmeta, autor ovog teksta se dodatno poružnjuje, što znači da se bliži Noć vještica ilitiga Halloween.

Za tu priliku, kao i svake godine dosad, Sony i ostali izdavači odlučili su nas počastiti velikim popustima na horor i survival igre i moramo priznati kako je ponuda prilično atraktivna.

Odlični kooperativni survival The Forest snižen je na samo 84 kune. Bioshock kolekcija sa sve tri igre je snižena na 96 kuna, DayZ na 199, Devil May Cry 5 također na 199, Dishonored 2 na samo 76 koliko košta i genijalni kooperativni Killing Floor 2.

Ako imate PlayStation Plus Metro Exodus možete dobiti za 204 kunice, Resident Evil 2 za 199 kuna, a World War Z za 149.

Preko 50 drugih igara možete provjeriti ovdje, a za kraj ćemo nadodati kako je ponuda tjedna na PS Storeu The Division 2 kojem je cijena snižena na samo 179 kuna.

Oznake

5
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
memberikralWekyfoggyIcek ™ Recent comment authors
novije starije popularnije
Icek ™

The Evil Within (za kojeg sam već godinu dana uvjeren da sam ga kupio digitalno, a nisam), Strange Brigade te A Plague Tale. Isplati se.

foggy

Hoho, Blashphemus ce da padne.

Weky

Krenem ja googlat šta je to. Prijatelju, bolje da nisam.

ikral

Preskupo, kupio sam Bioshock kolekciju za 60 i nešto kuma nedavno na storetu.

member

Užasno variraju ti njihovi popusti. Prey Digital Deluxe je nedavno bio 76 kn, sada je base igra 107 kn. Jedno vrijeme se Andromeda često vrtila po popustima i to standard verzija po 38 kn, da bi na kasnijim popustima skočila na 76 kn. Sada je neko vrijeme uopće nema na popustu.

Povezano

Back to top button
Close
Close