Vijesti

Postal se vratio, kontroverzniji nego ikad! I već je dostupan u early accessu

U nekoliko navrata kad smo vas ispitivali koji biste serijal vratili među žive novim nastavkom, gotovo pa uvijek bi se pronašli jedan ili dvojica pametnjakovića koji bi spomenuli ovaj kultni klasik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ok, nije ni kultan, a bogami ni klasik. Pa što je onda? Postal je prije svega kontroverzan serijal koji se nije isticao po ničem drugom osim tome, pa istovremeno ne poznamo nikog tko mu je posvetio više vremena nego što ga ima u školskom satu informatike.

Možda je nostalgija, možda je autor ovog teksta bolesnik, ali nekako nam je drago. Stiže Postal 4! I dobio je brutalno smiješan (subjektivno, ponavljam, možda sam bolesnik) release trailer koji nas uvodi u early access (već dostupan na Steamu za 18 eura).

Gaženje ljudi u invalidskim kolicima. Pištolj na vodu koji nije na vodu. Rezanje udova. Uriniranje. Mačka prigušivač. Trebamo li dalje? Postal 4: No Regrets bi trebao biti uistinu pravi nastavak “dvojke”.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano