Vijesti

Potvrđen i Overwatch 2; više nije samo PvP igra

Najgore čuvana tajna BlizzCona 2019 svakako je Overwatch 2. Prije par dana su već iscurile informacije kako igra stiže, a maloprije smo dobili i službenu potvrdu. Prošlo je više od 3 godine kada je Overwatch došao na konzole i PC. Znamo svi da je riječ o team-based first person multiplayer pucačini.

Overwatch 2 će također veliki fokus imati na multiplayer segmentu, ali ovaj put igra će imati pravi story mode i PvE co-op mode. Da, PvE stiže u igru.

U igru stiže potpuno novi igrivi lik imena Sojourn, a ostatak likova iz jedinice dobit će veliki redizajn u ovome nastavku. Ne brinite, neće PvE “pojesti” PvP komponentu.

Štoviše, Blizzard je najavio novi PvP mode zvan Push. Nažalost, još uvijek ne znamo kad će igra izaći i na koje platforme (PC sigurno, a samo je pitanje hoće li igra doći na sadašnje ili buduće konzole).

Overwatch 2 Announce Cinematic | “Zero Hour”

Svakako odlična vijest je da će igra imati shared multiplayer opciju što znači da će zajedno moći igrati Overwatch 1 i 2 igrači. Kompletan napredak iz prve igre, prebacuje se u drugi dio što je super.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close