Vijesti

Potvrđena prva PS5 horor igra – Quantum Error (4K, 60FPS-a i Ray-Tracing)

Dobro, budimo iskreni – da nije riječ o PlayStation 5 igri (koja dolazi i na PS4) sumnjamo da bi netko obraćao previše pozornosti na Quantum Error, no u svakom slučaju, igra je preko vikenda pokupila prilično puno pažnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Quantum Error je FPS (cosmic) horor koji će prema riječima developera na PS5 donijeti pravo horor iskustvo. Igra će raditi u nativnoj 4K rezoluciji, 60FPS-a, a podržati će i ray-tracing tehnologiju te će se uvelike oslanjati na 3D audio koji donosi PlayStation 5 konzola.

Developer TeamKill Media je izbacio i prvi teaser trailer koji se vrti na PC-u, ali je temeljen na PS5 specifikacijama. TeamKill Media tvrde da će igra izgledati još bolje na PlayStationu 5 jednom kada izađe.

Navodno, uz ray-tracing i 3D audio igra zaista izgleda i zvuči spektakularno. Nije poznat još datuma izlaska, a više informacija uskoro. O PlayStation 4 verziji ne znamo još gotovo ništa, ali ova PS5 verzija ne izgleda loše.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra