Vijesti

Potvrđeno je: Sony neće biti na E3 ove godine!

Čudno i neobično, ali Sony će i ove godine propustiti E3 sajam. I to u godini izlaska PlayStationa 5. Sve je objašnjeno u službenom odgovoru kompanije za gamesidustry.biz

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opravdanje zašto neće sudjelovati na E3 sajmu ove godine, a vjerojatno i narednih godina je to da Sony “više ne dijeli istu viziju” s E3 organizatorima.

Sony će tako sudjelovati na “stotinama događaja” diljem svijeta kako bi predstavio svoje PS4 i PS5 igre. I kako kažu, fanovi neće biti zakinuti za ništa i ovo će biti “godina slavlja”.

E3 sajam organizira udruga ESA u kojoj se nalazi Sony i svi ostali veći izdavači i developeri gaming industrije. Navodno veći dio te skupine u narednim godinama želi staviti fokus na poslovna druženja i umanjiti masovnost fanova, dok Sony misli drugačije i tu se stavovi razilaze. Kako bilo, bit će ovo jedna jako čudno godina, ujedno i prva na kojoj Sony neće premjerno na E3-u prikazati svoju novu konzolu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano