Vijesti

Povodom 20-og rođendana u Counter-Strike danas stiže legendarna retro Dust 2 mapa

Tko se sjeća Counter Strike 1.6 scene od prije 15-ak godina? Serveri, naravno pritski, bili su prepuni balkanskih igrača s isto tako, naravno, piratskim kopijama igre. Igralo se godinama, tu se konstantno okretalo 100-200 igrača, znali smo svaki svakoga u dušu, gdje se tko kreće, koje će oružje kupit, koliko lagga…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako Coutner Strike, pa čak ni GO nisam igrao jako dugo, u pamćenje mi se, kao i vjerujem većini vas, urezala Dust 2 mapa. Osim legendarne balkanske scene i još legendarnije mape, iako ne volim takav stil muzike, na CS me podsjeti ona od Mile Kitića – “Šankeru”. Ekipa na Teamspeaku ju je pjevala drugačije, pa je, umjesto “šankeruuuu” išla – “kamperuuuu”. Bila je to najveća uvreda koju si mogao zaprimiti. A svi smo kampirali.

Counter Strike, odnosno Half Life mod na kojem je igra nastala izašao je 1999. godine i povodom 20-og rođendana danas je stigla retro Dust 2 mapa u Counter Strike: GO, zajedno s klasičnim teksturama i svemu ostalom po čemu je se sjećamo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano