Vijesti

Požurite, Microsoft daruje odlični JRPG Lost Odyssey potpuno besplatno!

Povodom Xbox One Backward Compatibility godišnjice, Microsoft se odlučio na hvalevrijedan potez. Xbox One je nedavno prešao brojku od tri stotine Xbox 360 naslova koji su u potpunosti besplatno kompatibilni s Xboxom One. Lost Odyssey i Blue Dragon su tako najnoviji naslovi koje možete igrati na Xboxu One u slučaju da igre posjedujete u fizičkom obliku, ali su ujedno dostupni i digitalno na Xbox Storeu. Blue Dragon stoji 20 dolara, dok je Microsoft odlučio biti velikodušan, pa je Lost Odyssey potpuno besplatan!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lost Odyssey će imati status besplatne igre do 31. prosinca, pa stoga ne bi bilo loše da odmah dodate igru na listu za preuzimanje!

Oba JRPG-a izradio je studio Mistwalker s kreatorom Hironobuom Sakaguchijem (da, da, onaj čiča koji je napravio Final Fantasy). Svojevremeno su te igre bile predstavnici Microsoftove želje da privuku japanske i igrače RPG-a, što im naposljetku i nije baš pošlo za rukom.

Nadajmo se da će ova akcija privući više osoba koje će znati cijeniti ove igre, kao i Microsoftovu gestu. Hvala Microsoftu za lijepi poklon!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano