Vijesti

Pregled prošlog tjedna u svijetu igara u znaku je battle royal žanra i EA! [FFA VIDEO!]

Battle royale, Realm royale, FIFA 19 royale, Battlefield V royale, Balkan royale i tko zna koji ne “rojale” dominira svijetom, ali osim svih njih ne biste vjerovali postoje i druge igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što da vam ja moj dragi čitatelju i još draža čitateljice kažem, a da vi već ne znate o “betl rojal” žanru? Znate sve. Neki obožavaju takve igre dok se drugi užasavaju na svaki spomen te dvije čarobne riječi. U pregledu tjedna osim najave Realm Royale bete koja stiže ovaj tjedan na konzole i najave zainteresiranosti velikog EA za izradu nove besplatne “royal” igre, pričamo o novim stvarima u FIFA-i 19. Active Touch je novi (barem tako kažu) i prerađen sustav kontrole lopte, set novih animacija igrača i njegovog ponašanja, reakcija i igranja na terenu. Uz Timed Finishing postoji šansa da postignete dosad neviđene pogodke, ali isto tako da nabijete loptu na 154. red tribina. Ako ste oduvijek sanjali biti Ćiro Blažević ili sada Zlatko Dalić onda je EA spremio za nas i Dynamic Tactics. FIFA 19 konačno će nam omogućiti da imamo potpunu kontrolu na terenu i van njega (u birtijama isto).

https://www.youtube.com/watch?v=4koqg1C40bE

 No Man’s Sky N E X T na zadovoljstvo glavnog urednika vratio je igru među žive na spektakularan način, a shebao autora ovog teksta jer sam se navukao na igru. Navukao sam i bijes žene jelte. Battlefield V ipak izlazi pun sadržaja i velikih “operacija” i nećemo biti zakinuti za ništa, a Shadow of the Tomb Raider pokazao je Laru uzduž i poprijeko u novom gameplay prikazu. Ne zaboravite da ovaj tjedan stiže i Origins Premium, pa ako imate $100 godišnje uživat ćete u svim EA igrama prije svih. To je to za prošli tjedan. Ovaj tjedan nas očekuje CoD: Black Ops IV zatvorena betu za koju dajemo hrpu kodova i još mnogo “lipih” stvari. 

Prati nas na Youtubeu

U kratkom vremenu koliko postojimo postali smo najaktualniji, najopširniji te jedan od najcitanijih gaming portala na ovim prostorima. Podignuli smo i gaming forum koji je najveci na ovim prostorima. Sve to radeci naše redovne poslove od kojih i živimo, dok ovo radimo iz ljubavi bez (još uvijek) ikakve koristi. Spremamo se pokoriti i Youtube, pa kad si vec ovdje, molimo te podrži nas i na toj platformi subscribeom (KLIKOM OVDJE), a mi cemo ti vratiti kvalitetnim video sadržajem po uzoru na najvece svjetske portale.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano