Vijesti

Procurila je i potvrđena nova Star Wars igra

Danas je na internet, odnosno preciznije – s PlayStation Storea (vjerojatno) slučajno procurilo ime nove Star Wars igre. Nakon što je Sony zeznuo stvar Electronic Artsu nije preostalo ništa drugo nego objasniti o čemu se radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako javlja Kotaku, Star Wars: Project Maverick je nova “manja” igra EA-ovog Motive studija koji je osnovan 2015. (na čelu s kreatoricom Assassin’s Creeda Jade Raymond) godine upravo s namjerom da napravi novu veliku SW igru.

Kako je “veliki” postao “mali”

Nakon pompoznog starta uslijedili su problemi, gospodična Raymond je napustila studio, EA je umanjio financiranje, a zatim se sa zatvaranjem Viscereala s kojim je Motive zajedno trebao raditi “veliku” Star Wars igru projekt umanjio. I tako smo dobili “manji” Project Maverick.

Što će u konačnici biti “manji” i “neobičniji” Star Wars tek nam predstoji vidjeti. EA čekamo više informacija, a nakon odličnog Fallen Ordera očekujemo još jednu kvalitetnu SW igru.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano