Vijesti

Procurio je 12-minutni gameplay Marvel’s Avengersa

Jedno od najvećih iznenađenja ovogodišnjeg E3 bilo je Square Enixovo predstavljenje Marvel’s Avengers igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Avengersima radi Crystal Dynamic, najbolji Square Enixov studio današnjice koji je, između ostalog, radio i na posljednjim Tomb Raider igrama. Projekt navodno ima ogroman budžet, međutim, nedovoljan da angažira glumačku postavu iz igara za posudbu glasova. Pa iako igra izgleda fantastično, upravo na glumcima je predstavljanje igre zaradilo najviše kritika. Iako su Avengers herojima glasove posudili neki od najboljih glumaca u gaming industriji, poput Nolana Northa i Troya Bakera, to izgleda nije dovoljno.

No vratimo se mi na bitno, a to je gameplay koji nažalost nismo imali prilike vidjeti u javnosti. On je, kao što je to slučaj s mnogim drugim igrama, pušten odabranim osobama iza zatvorenih vrata. Sva sreća da je netko od “odabranih” uzeo krumpir sa sobom i u tajnosti snimio sve. Sve će vam biti jasno kad pogledate.

Iako snimano s krumpirom, gameplay je legitiman i to zaista jesu kadrovi iz igre. Koliko se uspjeva vidjeti, gameplay izgleda odlično i nejasno je zašto nam nisu (i) ovo prikazali.

Kako bilo, nakon što je procurila ova realno loša snima snimka, za vjerovati je da će Marvel i Square Enix u nekom relativno kratkom roku pustiti video u punoj kvaliteti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano