Vijesti

Procurio je Cyberpunk 2077 prikaz s E3, onaj isti koji je predstavljen iza zatvorenih vrata

Netko je uspio prošvercati mobitel na prezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jesam li vas cimnuo? Dobra vijest je kako je materijal koji imamo zaista stiže s CDPR-ove 40-minutne prezentacije iza zatvorenih vrata na E3-ju. Loša vijest je kako imamo samo audio, odnosno tonski zapis. Proklet bio onaj koji je zaboravio upalit kameru.

Tonske snimke, u kojem možete čuti audio efekte, naraciju likova (uključujući i glas V-ja – glavnog protagonista igre) ili prezentera koji je ojašnjavao gameplay elemente na internet je pustio DSOGaming portal. Zapis dolazi u dva dvadesetminutna zapisa, koje možete poslušati ovdje: PRVI DIO | DRUGI DIO.

cyberpunk.jpg

Na 24.-oj minuti čak možete čuti Sašu iz TBF-a uz stihove “Grad spava, čuješ mu disanje”. (zajebavamo se)

Eto što od nas napravi potencijalno jedna od najboljih igara svih vremena, kad se veselimo jednoj relativno lošoj ZVUČNOJ snimci gameplay prikaza. Koji je, prema svjedočenju onih koji su imali prilike odgledati isti, nešto najbolje ikad proizašlo iz gaming indusrtrije.

Nadamo se kako ćemo to poljsko čudo imati prilike pogledati što prije, što bi se moglo dogoditi već u kolovozu na Gamescomu u Kolnu. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano