Vijesti

Project Ares je novi kompetitivni FPS tvoraca League of Legendsa

Povodom desete godišnjice League of Legendsa najavljena je verzija igre za konzole i mobitele (VIŠE OVDJE), ali i jedna potpuno nova igra. Kompletno drugačija od onoga što je proslavilo Riot Games.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igra kodnog imena Project Ares je FPS baziran na rolama i klasama poput Overwatcha, ali baziran na taktičkom gameplayu. Project A je nešto ozbiljniji, a oni koji su ga imali prilike igrati opisuju ga kao mješavinu Overwatcha i Counter Strikea.

Project A je u razvoju već nekoliko godina, a koliko je Riot Games ozbiljan pokazuje informacija kako je studio angažirao profesionalne Overwatch i CS igrače kako bi im pomogli osmisliti i testirati igru. Osim na taktički kompetitivni gameplay, Riot je od samog početka postavio fokus na anti-cheat sistem i na optimizaciju mrežnih karakteristika.

Kako igra izgleda u, prema našim procjenama, uzmakloj fazi razvoja pogledajte u videu ispod. Datum izlaska nije poznat čak ni okvirno, dok bismo nove informacije trebali dobiti tek iduće godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano