Vijesti

Project Medieval je nova Rockstarova next-gen igra?

Ako ćemo vjerovati glasinama koje kruže internetom posljednjih dana, a koje su danas prenijeli portali kao što su GamesRadar, Rockstar Games je započeo rad na sasvim novom IP-u koji nije GTA, RDR ili Bully.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naziv igre, odnosno novog projekta je “Project Medieval” što bi značilo da je riječ o igri koja je smještena u srednji vijek. Srednji vijek po nekima započeo je u trećem stoljeću i trajao je sve do petnaestog stoljeća, dok ipak većina smatra da je srednji vijek započeo padom Zapadnog Rimskog Carstva 476. godine.

Nakon ove lekcije iz povijesti, vjerojatno se pitate gdje izvor ovih glasina?! Vjerovali vi ili ne, izvor je Linkedin post čovjeka koji radi u Rockstaru na poziciji character artista u kojem je pisalo da radi na detaljnim modelima za igru smejštenu u srednji vijek.

Inače, ovo nije prva glasina oko postojanja ove igre. Od ranije je poznato kako je Rockstar već sličnu igru pokušao napraviti, ali je zbog nedostatka ideja, projekt bio odbačen i stavljen je na gornju policu čekanja gdje samo pauci žive. Navodno ga je Rockstar oživio ponovno i svjetlo dana igra bi trebala ugledati na next-gen konzolama.

Informacije kažu da je veliki fokus u igri na mačevanju, odnosno borbi s hladnim oružjem i duelima. Nije poznato je li riječ o open world igri ili možda akcijskoj avanturi. Sjetite se da smo već pisali o glasinama koje kažu da Rockstar radi na novoj open world igri i svi smo uvjereni da je u pitanju novi GTA VI. Možda i je, a možda su u šumi, odnosno srednjem vijeku.

Nadamo se konkretnijim informacijama iduće godine na otkrivanju next-gen konzola.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano