Vijesti

Pronašao bugove na Steamu, Valve mu isplatio više od 290 000 kn

Evo vidite da se nekada poštenje isplati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa zamislite samo da surfate bespućima Steama, gubite se u ponudi igara i odjednom shvatite da ste otkrili bug pomoću kojeg možete imati bilo koju igru na Steamu?! Što biste vi napravili? Uzeli sebi doživotnu i besplatnu zalihu igara ili biste prijavili? Upravo se to dogodilo Artem Moskowskyom koji sebe naziva lovcem na bugove. Bug koji je otkrio poprilično je velik. Naime, Artem je shvatio da pomoću jednostavnog glitcha može generirati tisuće i tisuće Steam kodova za bilo koju igru. Ne samo da je mogao imati koristi on sam, nego je mogao dijeliti svima ili prodavati kodove. 

Prijavio bugove i dobio hrpu novca

Artem, pošten kakav je nije htio biti loš čovjek, nego je sve prijavio Valveu. Ovo se dogodilo još u kolovozu, a Valve je tek sada dopustio da se o tome piše. Očito su tek nedavno zakrpali problem. Valve je nagradio Artema s prilično izdašnih  £15,000. No to nije sve. Ovaj lovac na bugove, našao je još propusta “manjih” propusta u Steamu što mu je donijelo dodatnih £19 300 što je oko 160 000 kn. Dakle, možemo reći da se isplati biti ovako dobar lovac na bugove jer čovjek je u par mjeseci uprihodio gotovo 300 tisuća kuna!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano