Vijesti

Propali Telltale Games je i dalje u potrazi za partnerom koji će im završiti igru

Među redovima preostalih zaposlenika Telltale Gamesa traje prava ludnica. Hoće li se naći rješenje?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba li ovu trakavicu zahvaliti njihovom nesposobnom menadžmentu ili nečem trećem, nije poznato, ali Telltale Games (ili ono što je ostalo od kompanije) je i dalje u problemima. Krajem mjeseca Rujna su obznanili da je gotovo i praktički poslali 90% svojih zaposlenika “na ulicu” podjelivši im otkaze. Fanovi The Walking Dead serijala su van sebe jer to znači da neće dočekati nove epizode i završetak serijala.

Telltale Games, barem kako kažu neki izvori za Kotaku, je i dalje u potrazi za kompanijom koja bi preuzela The Walking Dead i privela ga kraju. Pratitelji gaming industrije nisu bili oduševljani idejom da se serjal prepusti nekom drugome nakon što si podijelio otkaze timu koji je zaslužan za isti.

Epizode praktički gotove, a nema tko staviti točku na i

No čini se da Telltale želi sklopiti deal u kojem bi što je više moguće developera koji su zaslužni za The Walking Dead bilo uključeno u razvoj preostalih epizoda s potencijalnim novim partnerom. Barem da ključni ljudi sudjeluju u izradi i to pod ugovorom kojim bi se obvezali da igre završe. Problem je taj što su Telltaleovi zaposlenici bez ikakve najave dobili otkaze i očajnički traže poslove. Nemaju baš vremena čekati da im se sudbina smiluje i udjeli im takvu šansu.

https://www.youtube.com/watch?v=vnuTw3NbHzE

Ti isti izvori napominju kako je treća epizoda The Walking Dead u suštini gotova te je samo potrebno igru provući kroz certifikaciju na ERSB sustav i eventualno ispolirati neke možebitne bugove. I to je to. A četvrta, posjednja epizoda, je bila debelo u razvoju sa snimljenim glasovima za glavne likove. Treća epizoda je trebala izaći 16.11., a četvrta 18.12.2018. Sada je pitanje hoće li datumi vrijediti i dalje. Što se dulje čeka na nalaženje rješenja, to su veće šanse da će tim zaslužan za igru biti raspršen po drugim poslovima i kompanijama i tek tada ih neće moći imati na okupu da rade na igri.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano