Vijesti

Provjeritu poštu, PlayStation počeo slati pozivnice za betu koja donosi promjenu PSN imena!

Nama je stigla pozivnica prije sat vremena!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O promjeni imena na PlayStationu smo već puno pisali, a sada konačno možemo i potvrditi da je Sony krenuo slati pozivnice za novo 6.10 ažuriranje koji donosi toliko traženu stvaru. Ne smijemo pisati članke jer ulaskom u betu pristajete na sve moguće uvjete i stvari o kojima ne smijemo pričati, ali smijemo vas obavijestiti da pregledate dobro mail. 

Screenshot_2018-10-23-14-10-07-384_com.microsoft.office.outlook.png

Promjena imena svima će biti dostupna s početkom 2019. godine, a sada će biti dostupna određenom broju ljudi. Bitno je za napomenuti da imena koja su zauzeta svakako nećete moći uzeti. To znači da ako se vi želite zvati Flipper (tko još to želi), a sada se zovete FlipperGP, ako je Flipper zauzet i vlasnik tog nadimka promjeni svoj nadimak u FlipperFFA to ne znači da ćete moći uzeti njegov Flipper nadimak samo zato što ga on ne koristi više. Mi idemo isprobati ovo, a ja nemam pojma u što ću ime promijeniti. 

PRVA promjena imena biti će besplatna, a sve ostale će se naplaćivati. €5 ako ste PS+ član, a €10 ako niste. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano