Vijesti

Prvi prodajni rezultati Anthema su prilično razočaravajući

Daleko ispod Andromede ili Destinyja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Negativne recenzije uoči izlaska igre kao i nepovjerenje igrača u BioWare nakon loše Andromede, učinilo je svoje. Anthem je zasjeo na prvo mjesto prodaje u UK, ali je daleko ispod prodajnih rezultata jedne Andromede, a posebice Destinyja. Rezultati o kojima pišemo odnose se samo na fizičku prodaju, ne onu i digitalnu.

WD 40 i Javelini

Mi našu recenziju pripremamo i biti će vani do kraja tjedna jer kao što sam rekao ranije – zaista testiramo detaljnu igru što je jedino ispravno kad pričamo o ovome žanru. Zašto pišemo o prodaji Anthema u UK? Zato što je UK slika i prilika europskog (a onda i našeg) tržišta i trendovi se itekako mogu preslikati.

Prvi tjedan fizičke prodaje nije dobar jer Anthem prodaja je duplo manja od Andromedine u prvom tjednu, a kad gledamo launch Destinyja brojke su i poraznije. Od ukupne Destiny prodaje u prvom tjednu, Anthem je zabilježio samo 10% prodaje što je prilično slabo. Primjerice ako se Destiny prodao u 500K, Anthem je samo u 50k. 

D0GCIpfWwAEp2Ak

Nažalost, još ne postoje rezultati digitalne prodaje, ali EA vjeruje da preko 50% od ukupne prodaje otpada na digitaliju, što znači da je moguće da se Anthem puno više prodao digitalnim putem. Svejedno, inicijalne brojke za Anthem i BioWare nisu nikako dobre. Čekamo još uvijek rezultate za USA tržište no prema procjenama nisu ništa bolji.

BioWare je neki dan izbacio tromjesečni plan novog sadržaga koji dolazi u igru, pa možda to potakne ljude na kupnju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano