Vijesti

PS5 će imati puno bolji sustav hlađenja i biti će tih kao bubica; PS5 slika koju smo stavili jučer NIJE fake

Svašta se dogodilo sinoć pod okriljem noći. Sliku koju smo jučer stavili i za koju smo rekli da nam se čini kao lažna, nije to bila. Ovo zaista je PlayStation5 dev kit što ne znači da će finalni izgled konzole biti takav. 100% neće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest da je ovo zaista PS5 dev kit potvrdio je Matthew Scott, senior artist developer iz Codemastersa. Nažalost, on je Tweet morao kasnije obrisati, ali je čitav gaming svijet vidio što je napisao. On je rekao da je Sony još ranije poslao Codemastersu jedan primjer razvojne jedinice.

Budući da ovo 100% nije finalni izgled PlayStationa 5, više od slike raduje nas informacija koja se pojavila nakon navedenog leaka a to je da Sony ne želi napraviti istu pogrešku kao što je napravio s PlayStationom 4.

PS4 je odlična konzola, ali često preglasna i zuji kao avion. Sony je ozbiljno shvatio taj problem i prema informacijama od jučer, PlayStation 5 će biti puno, puno tiša konzola jer će hlađenje bit bolje riješeno što možemo primjetiti i na ovoj slici development jedinice.

I to je zaista nešto čemu se veselimo jer velika većina nas ima glasne konzole. Ja osobno imam PS4 Pro (prva generacija) koja bruji i zuji kao da avioni lete u boravku, a konzola čak nije u skučenom prostoru.

https://www.facebook.com/ffagamingportal/videos/2289218318004785/

Ako ćemo vjerovati nedavnim glasinama, Sony će početkom veljače otkriti puno više detalja u vezi konzole, a trebali bismo vidjeti čak i prve next-gen igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano