Vijesti

PUBG je iskopirao Apex u novoj nadogradnji, ali i dodao nekoliko odličnih stvari

“Pinganje” protivnika, korisnih itema i ostalih interesnih točaka koje je uveo Respawn u Apex Legendsu, a koje je jako brzo iskopirao Fortnite, konačno je stiglo i u PUBG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komunikacija bez mikrofona sad je znatno olakšana, a i sistem je jako dobro izveden, jer “pinganje” je univerzalno, pa “ping” na protivnika automatski prepoznaje u čemu se radi te izlistava udaljenost istih uz marker na mapi, dok “ping” na item automatski prepoznaje sve podatke i dodaje marker.

Sve opcije novog wheela.

Također, osim pinganja “wheel” nudi dodatnih 8 opcija putem kojih možete tražiti municiju ili podršku, dok će potraga za metcima rezultirati prilično preciznom porukom zajedno s informacijom o kojoj vrsti i količini se radi.

Uvedeno je i hvatanje na rubove što olakšava kretanje po krovovima i urbanim lokacijama uopće, pa se puno lakše mogu preskakati zidovi, penjati po krovovima i prozorima, a kako to izgleda pogledajte ispod.

Novo oružje i vozilo.

BRDM-2 je vozilo za vodu i zemlju kombinirano, a moguće ga je isključivo pozvati s flare raketom. Vozilo je oklopno, teško ga je uništiti, međutim, nedostatak je taj što je nemoguće pucati iz njega.

Deagle je poznati poluautomatski pištolj s kojim smo se susretali u brojnim igrama. Radi 62 damagea s jednim metkom, ali ga je i teže kontrolirati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano