Vijesti

PUBG na PlayStation 4 stiže idući mjesec

Izlazak PUBG-a na PlayStationu 4 vjerojatno će biti poticaj više Blueholeu da poprave i poboljšaju svoju BR igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poprilično prašine se ovih dana podignulo oko popularnog “PABĐIJA”, koji više i nije toliko popularan, jer iz mjeseca u mjesec ga igra sve manje igrača. Ipak, radi se još uvijek o milijunskim, velikim i respektabilnim brojkama, dok se kreatori nadaju kako će se trendovi pokrenuti čim “poprave” svoju igru.

Naime, u kolovozu je Bluehole započeo s “FIX” programom, u kojem je u naredna tri mjeseca obećao popraviti većinu problema u igri, te optimizirati servere i tehničku stranu igre. Tri mjeseca je prošlo, međutim, problemi su i dalje prisutni.

Što je sigurno, sigurno je.

Kako bilo, neka ekipa i dalje popravlja igru, a mi ćemo se zabavljati drugim stvarima. Jer apsolutno sve ukazuje na to kako će PUBG doći na PlayStation 4 jako brzo. Prvo se nedavno PUBG za PS4 pojavio na korejskim stranicama za klasifikaciju igara, a kad se neka igra tamo pojavi to je svetije od Svetog pisma. Da bi se jučer igra iskopala na PlayStation Network serverima, što znački kako objava igre samo što nije.

Nakon toga je priznati analitičar (i jako dobro povezana osoba u gaming industriji) Daniel Ahmad, kojeg smo u više navrata prenosili na FFA.hr, potvrdio kako će igra na PlayStation 4 stići idući mjesec, točno onda kad istekne jednogodišnja ekskluzivnost na Xbox platformi. Kad to prenese i potvrdi jedan Eurogamer, onda je to tako i mi više nemamo ništa za nadodati. Osim razmišljati o tome hoće li cijena igre biti 15 ili 20 eura.

https://www.youtube.com/watch?v=5fao5_61Zi4

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano