Vijesti

PUBG s 4. sezonom dobiva vlastitu priču, stigao je prvi trailer

Fortnite je pokazao kako priča može ići s battle royaleom. Doduše, ne radi se tu o bog zna kakvoj naraciji visoke kvalitete, međutim, neke od sezona pratili su događaji koje smo voljeli popratiti i mi koji ne igramo Fornite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je Fortnite već na XY sezoni, PUBG stiže na svoju tek četvrtu, koja će biti ujedno i prva koja sa sobom donosi vlastitu priču. Kako izgleda PUBG lore?

Prvi trailer nas upoznaje s Erangel mapom i njegovom poviješću. Otok je napadnut, a naraciju pruža glas osobe koja je u to vrijeme bio dječak, ujedno i jedina preživjela osoba. Cinematičan trailer je spektakularan sam po sebi te je malo reći da nabrijava čak i nas koji ne igramo aktivno.

Sve to je uvod u četvrtu PUBG sezonu koja započinje idući tjedan. Zajedno s novom sezonom Erangel će doživjeti niz preinaka, to više neće biti ista mapa. Po čitavoj mapi će biti skrivene interesne točke koje će otkrivati više o povijesti otoka. Neke informacije će biti šifrirane, pa će biti zanimljivo promatrati kako će se community povezati u otkrivanju istih.

S novom sezonom stižu i razna balansiranja, a sve to zajedno možete isprobati već sad na testnom serveru. Sve promjene i upute za testiranje pronađite ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano