Vijesti

Razvojni put prerade Final Fantasyja VII dobio velik zaokret

Ne bojte se, projekt nije otkazan. Prerada Final Fantasyja VII za PlayStation 4 napreduje jako dobro, barem tako tvrde u Square Enixu. Ono što je značajno i što je izgledno pozitivno za razvojni put igre je to da odnedavno Square Enix radi interno na preradi, bez pomoći studija sa strane (outsourcinga).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vijest o ovome potvrdio je i japanski Gematsu, uz potvrdu kakao Final Fantasya VII ima novo vodstvo. Riječ je Haoki Hamguchiju, glavnom programeru Lightning Returns: Final Fantasy XIII.

Prema riječima Hamguchija, odluka da se razvoj igre interno prebaci isključivo na Square Enix proizašla je iz želje tvrtke da kontroliraju svaki asspekt razvoja, od kvalitete do rasporeda posla.

Bez obzira na razvojne promjene, Square Enix je potvrdio kako Final Fantasy VII ne dolazi na tržište prije 2018. godine. Isti tretman možemo očekivati i za Kingdom Hearts III.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano