Vijesti

Recite zbogom ružnim mutnim teksturama u Nier: Automata; Stiže fan HD texture pack

Razlika je više nego primjetna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj problem koji se HD texture packom može ispraviti u igri Nier: Automata je česta pojava i to baš u japanskim igrama. Konceptualno one jako lijepo izgledaju i likovi su detaljno napravljeni, ali teksture okoline su užas. Približavajući im se i gledajući u njih kao da možete osjetiti da vam se dioptrija povećala na -10. U biti, kao da su zaostale cijelu generaciju, a ovogeneracijski hardveraj bi trebao biti više nego sposoban za izvođenje detaljnijih textura.

Dakako, ovaj mod je samo za PC-aše. Prvotno morate imati instaliran Fix Automata Resolution (FAR) patch koji riješava probleme s igrom koje je, budimo realni, Square Enix davnih dana trebao riješiti. Sramota je da bugove koji ruše igru rješavaju fanovi. Još do dana današnjeg nijedan službeni patch nije izašao. Uglavnom, kad postavite FAR, odte ovdje i skinete HD texture mod te pratite autorove upute kako ga postaviti. Evo kako usporedba “prije / poslije” izgleda”:

Nier_usporedba_1.jpg

Nier_usporedba_2.jpg

Nier_usporedba_3.jpg

I naravno, nebi to bilo to bez malo eye candyja

2bclimb_FFA.gif

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano