Vijesti

Red Dead Redemption 2 nikad ljepše nije izgledao; HDR popravljen i hrpa drugih stvari

Dugo, jako dugo smo ovo čekali. Velika većina nas prešla je odavno RDR 2, ali evo možda razloga da se ponovno vratimo i očistimo igru ne bismo li došli na 100%. Rockstar je gotovo nakon 7 mjeseci konačno u igru donio i ubacio pravu HDR podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi vi koji imate HDR televizor, sad možete u igri uključiti HDR i uživati više nego ikada u RDR 2. Konačno, konačno je Rockstar podržao pravi HDR prikaz i razlika je nevjerojatna. Ja sam takođe isprobao patch i vjerujte da RDR 2 u pravom HDR-u izgleda nestvarno dobro.

Ako imate HDR televizor ili mobitel, pogledajte samo ovu usporedbu koju je napravio Digital Foundry i sve će vam biti jasno.

Obavezno u postavkama igre odaberite Game HDR, a ne Cinematic. Cinematic predstavlja ovaj “broken” HDR koji je bio dosad, a Game HDR je pravi HDR koji će vas oduševiti.

I ne samo da je Rockstar popravio HDR problem, već je Digital Foundry otklonio ona nagađanja da je Rockstar “downgrejdao” grafiku u igri, odnosno ambient occlusion (osvjetljenje u igri). Ako i je, to više nije slučaj jer sad izgleda bolje nego ranije.

Red Dead Redemption 2 je od prvog dana jedna od najljepših igara koje smo imali priliku igrati, a nakon 1.09 patcha sve je otišlo na još jednu razinu više. Ako imate dobar HDR TV, ubacite igru nazad i uživajte.

Također, zadnjim ogromnim ažuriranjem Rockstar je uvelike popravio i RDR Online, pa isprobajte. Sad je puno ugodnije za igrati, a suprotno mišljenjima, online svijet igre uopće nije mrtav.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano