Vijesti

Red Dead Redemption II prodan u nevjerojatnih 23 milijuna primjeraka, FIFA 19 najprodavanija igra u Europi

Rockstar poharao sve!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Take-Two, izdavač Red Dead Redemptiona II otkrio je zaista fascinantne prodajne brojke za igru koju mnogi nazivaju igrom generacijom i među top 3 igre svih vremena. Red Dead Redemption II je ako se sjećate izašao 26.10., a do početka veljače Rockstar je isporučio prema trgovinama 23 milijuna primjeraka igre. Take-Two broji to kao prodaju jer je on isporučio prema dućanima i naplatio se, ali vjerujemo nekako da realna brojka ne odstupa previše. 

https://www.youtube.com/watch?v=Lje0EjrdQy8&t

RDR 2 je imao i najveći prvi vikend u retail prodaji. Igra je u prvim danima prodaje uprihodila čak $725 milijuna što je nevjerojatno. Take-Two je priznao da ni oni sami nisu očekivali ovako velike prodajne brojke. RDR 2 inače ima prosjek ocjene na Metacriticu od 97% što je najbolje ocjenjena igra ove generacije. Ako niste zaigrali RDR 2 dosad, igra je snižena na PlayStation Storeu i dućanima na 349,00kn.

Take-Two nova igra i FIFA 19

U izvještaju, Take-Two je potvrdio da ove godine izlazi još jedna velika igra, a svi misle da je riječ o novom Borderlandsu 3. Igra će svakako doći prije ožujka 2020. godine, a riječ je o velikom AAA naslovu. Nije GTA VI, ne brinite. Take-Two je imao odličnu poslovnu godinu, što ne možemo reći za Electronic Arts koji je podbacio, ali FIFA 19 zato nije.

Naime, pored svih igara, FIFA 19 je najprodavanija igra na konzolama u Europi. Možda to i ne čudi jer je Velika Britanija najveće tržište, a znamo koliko su oni ludi za nogometom. Baš kao Njemačka i Francuska. Iako nemamo službene podatke za Hrvatsku, sigurni smo da je i kod nas FIFA 19 najprodavanija igra. Prodaji je pomogla i činjenica da je FIFA 19 jedna od rijetkih velikih igara koja je osim na PS4, PC, Xbox One i Switch, došla i na PS3 i X360.

https://www.youtube.com/watch?v=RKN7pxwmPzo&t

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano