Vijesti

Red Dead Redemption konačno igriv na PC-ju

Rockstarov klasik je dostupan za streamanje na brojnim platformama preko PlayStation Now usluge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od najboljih igara prošle generacije je odsad igriva na brojim PlayStation Now platformama što znači da možete streamati preko interneta ovaj klasik na PS4, PS Viti, PS TVu i na PC-ju. Uz Red Dead Redemption, PS Now je dobio i čitavu Undead Nightmare ekspanziju koju pamtimo kao jedan od najboljih DLC-a prošle generacije. Ova mogućnost bi posebno mogla biti zanimljiva PC igračima budući da PS Now radi bez problema i na PC-ju, a ovo je jedini način da se igra odigra na toj platformi. Xbox One igrači su ranije dobili mogućnost emulacije preko Backwards Compatibility opcije.

PlayStation Now usluga trenutno broji preko 450 igara što uključuje i brojne PlayStation 3 ekskluzive. Sony je pripremio i novi trailer za izlazak igara na PS NOW. Još uvijek nema govora o mogućem remasteru, a Rockstar je trenutno zauzet izradom Red Dead Redemptiona 2 koji bi trebao izaći iduće godine.

https://www.youtube.com/watch?v=sPceEI0Q0W8

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano