Vijesti

Remedy povlači sve digitalne verzije Alana Wakea

Alan Wake neće više biti dostupan digitalno na PC i Xboxu zbog isteka glazbenih licenci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Remedy je najavio kako od 15. svibnja Alan Wake više neće biti dostupan na digitalnim trgovinama za PC i Xbox. Alan Wake je izašao 2010. godine za Xbox 360,  a dvije godine kasnije i na Steamu i GOGu za PC igrače. Igra je povodom izlaska Quantum Breaka dodana i na Xbox One kroz Backwards Compatibility program. Nažalost, igra će se u ponedjeljak povući s digitalnih trgovina zbog isteka glazbenih licenci.

Svi koji su igrali ovaj naslov znaju da su sve epizode po završetku imale poznate pjesme koje su bile licencirane pa vjerujemo da je problem oko ovih pjesama, a ne zbog onih od Poets of The Fall benda. Remedy je ekspresno najavio i rasprodaju od 90% koja počinje sutra kako bi svi koji nemaju igru mogli ugrabiti ovaj odličan naslov vrlo povoljno. Naravno, igra će i dalje biti dostupna za ponovno skidanje ako ste ranije kupili igru, no još uvijek nemamo informacija kada će Remedy obnoviti licence. American Nightmare spin-off će i dalje biti dostupan budući da je Remedy licencirao tu glazbu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano