Vijesti

Remedy radi na novom P7 projektu, Northlight pokretač prebačen i na PS4 platformu

Finski developeri su nam u novom izvještaju pružili neke nove zanimljivosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Remedy Entertainment je na svojim službenim stranicama objavio detalje o prošloj fiskalnoj godini za studio, kao i nove detalje za njihove projekte. Nezavisni finski developeri su prošle godine ostvarili zaradu od 16.4 milijuna eura i zabilježili rast od 19.4% u usporedbi s prošlom godinom.

Što je to P7?

Quantum Break je razlog dobre zarade budući da su developeri u suradnji s Microsoftom ostvarili dosta dobru prodaju, a sama igra je u vrijeme izdavanja bila najveća produkcija u Finskoj. Remedy trenutno radi s Smilegate izdavačem iz Koreje na novom nastavku popularne CrossFire igre koja broji čak 650 milijuna registriranih igrača i milijardu dolara godišnje zarade.

Ono što je nama zanimljivo je da developeri rade i na drugom projektu kodnog imena P7 za koji već znamo da nije Alan Wake 2. Ovo bi trebala biti iduća velika igra od finskih developera, a sada će igra biti u potpunosti multiplatform naslov. Naime, developeri su objavili kako razvijaju svoj moćni Northlight pokretač i za PlayStation 4 platformu.

Remedy je 4. travnja postavio i dva nova direktora u odboru kompanije: Jussija Laakkonena i Henrija Österlunda.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano