Vijesti

Resident Evil 2 demo je vani, a evo kako prevariti sat i produžiti vrijeme igranja (PC i konzole)

U nekim stvarima kad možete izdržati pola sata ste junak dana, ali ne i kad pričamo o Resident Evil 2 demou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Resident Evil 2 Remake demo je vani i igrači diljem svijeta su oduševljeni igrom. I naša ekipa s foruma koju čine sami veterani serijala uživa u igranju, ali njihove dojmove ćemo prenijeti u novom članku. Kao što znate radi se o prilično originalnom načinu igranja i isprobavanja igre budući da demo možete igrati samo 30 minuta i to je to. Nema više. Većina igrača nema zamjerku na samu igru, nego na trajanje demoa. Igrači žele još, a neki snalažljivi i pametni među nama, shvatili su kako mogu produžiti igranje ili kompletno maknuti ograničenje. 

Na konzolama je rješenje prilično jednostavno. Bitno je da skinete igru na jedan račun, a igru možete igrati ponovno na bilo kojem drugom računu, odnosno profilu. Dakle, većina nas ima hrvatski, engleski, američki ili koji god račun i samo mijenjate i igrate. Ista stvar vrijedi i za Xbox. PC igrači imaju više mogućnosti. Možete čak izbrisati timer potpuno i igrati neograničeno demo. Možete i resetirati brojač ispočetka. Sve što trebate je pratiti ovdje jednostavne korake i možete uživati koliko želite u igranju. Nije ništa ilegalno i sve je u redu. Nećete dobiti ban sa Steama ili Xbox Livea i PSN-a.

https://www.youtube.com/watch?v=iuPak1G9dm8

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano