Vijesti

Resident Evil 7 demo je vruća roba

Capcomov demo za novi Resident Evil s pogledom iz prvog lica je ostvario više od 3 milijuna preuzimanja na PSN-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Capcom je na službenim stranicama objavio podatak kako je Beginning Hour demo za PlayStation 4 ostvario više od 3 milijuna preuzimanja na PlayStation Store-u. Demo je dostupan još od E3-ja kada je Capcom na Sonyjevoj presici službeno najavio Resident Evil 7 koji se sa svojom horror atmosferom i pogledom iz prvog lica poprilično odmaknuo od nekoliko zadnjih Resident Evil igara. Demo je bio dostupan samo za PlayStation Plus pretplatnike, a povodom Tokyo Games Showa Capcom je otvorio demo svim PlayStation 4 igračima i pružio Twilight zakrpu koja je u demo dodala još zanimljivih detalja i lokacija.

Demo izgleda potpuno drugačije od dosadašnjih Resident Evil igara i mnogim fanovima to nikako ne paše, dok je drugima povratak u horror pravo osvježenje za ovaj legendarni serijal. Kako će izgledati završni proizvod ostaje za vidjeti kada Resident Evil 7 izađe iduće godine. Podsjećamo kako je i Resident Evil 4 na prvim najavama izgleda kao potpuno drugačija igra od prijašnjih Resident Evil igara kada je dobio dosta negativnih komentara od fanova, a na kraju je mnogima postala jedna od najboljih igara u serijalu. Nadamo se da će Capcom ponuditi sličnu stvar i s novim nastavkom. Resident Evil 7 izlazi 24. siječnja za PlayStation 4, Xbox One i PC. Tu je i podrška za PlayStation VR, a Capcom će i za PlayStation 4 Pro ponuditi 4K i HDR podršku.

Ukupna prodaja za Resident Evil serijal iznosi 69 milijuna prodanih igara do 30. lipnja ove godine.

https://www.youtube.com/watch?v=MezG6ad0g3w

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano