Vijesti

Resident Evil 8 je debelo u razvoju, ali dolazi i Resident Evil 3: Nemesis Remake

Ovo su za sada sve glasine, ali dolaze iz prilično točnog i pouzdanog izvora. Naime, ista osoba je mjesecima prije izlaska otkrila informacije za RE7 i RE2 Remake i sve su bile točne. Očito čovjek ima nekoga unutar Capcoma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Resident Evil 8 na next-genu

Resi 8 je trebao doći na ovu generaciju, ali ga je Capcom interno odgodio i nećemo ga vidjeti ove godine, ali ni iduće, već negdje početkom 2021. godine kad će next-gen konzole biti debelo vani.

Resident Evil 3 Remake iduće godine?

Dakle, Capcom je planirao Resident Evil 8 za 2020., ali fanovi bi zato trebali dobiti Resident Evil 3: Nemesis Remake koji prema riječima AestheticGamera ne razvija Capcom, ali ni studio koji je radio Resident Evil 2 Remake. Očito su onda na remakeu počeli raditi ranije? Igra bi trebala izaći već u siječnju iduće godine.

Ovo su sve naravno zasad glasine, ali opet ponavljam da je ovaj čovjek prilično pouzdan kad su u pitanju Resident Evil leakovi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano