Vijesti

REZIME: Bethesda i dalje gura Fallout 76, Doom Eternal igramo na jesen, novi Wolfenstein već idući mjesec, Arkane ima novu igru…

Od Bethesde nismo očekivali previše s obzirom da je već ranije najavljeno da Starfield i The Elder Scrolls 6 neće biti prikazani ove godine, međutim, dobili smo potvrdu kako je produkcija na oba naslova u punom pogonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, dobili smo fantastični Doom Eternal gameplay, Arkaneovu inovativnu novu igru, Wolfenstein Young Blood, predstavljen je i novi projekt Shinji Mikamija, tvorca Resident Evil serijala…

Doom Eternal uz Cyberpunk 2077 vrhunac prvog dana E3-a

Nakon Micorosftove E3 konferencije prepune CGI trailera, Doom Eternal je oduševio uz fantastičan gameplay. Oduševilo je i predstavljanje Collectors Editiona igre koji donosi, ni manje ni više nego kacigu.

Doom Eternal na sve žive platforme stiže 22.11., a više o multiplayer modeu i priči saznajte klikom na podnaslov iznad.

Wolfenstein COOP spinoff Youngblood izlazi već idući mjesec

Novi gameplay trailer je, kao i Doom Eternal, oduševio. Jer tamanjenje nacista u Wolfenstein igrama uvijek je bilo zabavno, a to sve zajedno izgleda još bolje kad u formulu uključite kooperativno igranje.

Wolfenstein Youngblood igramo već 26. 7. na PC, PS4, XONE i Switchu.

Deathloop je nova igra tvoraca Dishonored serijala

Neki su očekivali predstavljanje Dishonoreda 3, međutim, Arkane je uspio iznenaditi s novom igrom. Deathloop je igra koja suprostavlja dva glavna lika zaglavljena u vremenskoj petlji, a kako nastavili sa svojim životima, jedan od njih dvoje treba umrijeti.

CGI trailer je pobudio maštu i izgleda fantastično, posebice kad znamo koliko je Arkane sposoban studio, a tek trebamo vidjeti neki gameplay prikaz i saznati više detalja o igri.

Fallout 76 dobiva veliku nadogradnju, battle royale, novu priču i LJUDSKE NPC-ove!

Citirati ćemo samo komentar našeg Wekyja s foruma:
Igrači: Ne želimo multiplayer u Falloutu.
Bethesda: EVO VAM BATTLE ROYALE!!!

I to je manje više rezime prilično dugog vremenskog bloka koji je Bethesda odvojila za Fallout 76. Šef Bethesde Todd Howard na pozornici je priznao kako su uvelike zeznuli stvar s igrom, međutim, ostao je iznenađen podrškom igrača čak i nakon takvog fijaska.

Stoga je odlučeno raditi i dalje na igri, dok nadolazeći sadržaj zvuči obećavajuće. Battleroyale mode s do 58 igrača, nova priča, nova regija, ljudski NPC-evi s kojima ćemo moći komunicirati kao i u ostalim Fallout igrama…

Shinji Mikami predstavio Ghostwire Tokio

Ljudi u Tokiju misteriozno nestaju – i to je premisa ove obećavajuće igre kreatora Resident Evila i The Evil Withina, koji bi trebao biti akcijska avantura s horor elemntima, odnosno “elementičićima”.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano