Vijesti

RimWorld je najbolje ocijenjena igra na Steamu u 2018.; listom dominiraju indie igre

Lista najboljih ocijenjenih igara u 2018. godini na Steamu savršeno otkriva stanje industrije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U godini u kojoj su AAA igre nastavile gubiti svoj utjecaj na PC-ju to savršeno otkriva lista deset najbolje ocijenjenih igara na Steamu u prethodnoj 2018. godini. Tako prema Steam250 servisu koji prati Steam statistike prvih 10 mjesta najboljih igara u 2018. drže indie igre.

Trend se nastavlja do čak 32. pozicije na koju se smjestio remaster Crash trilogije. Dok prvu poziciju drži genijalni RimWorld koji izgleda kao nešto što nitko nikad nebi igrao, međutim, ostanete iznenađeni količinom razrađenih gameplay detalja kad nakon prvog pokretanja desetak sati podizanja kolonije proleti u hipu, pa dočekate buđenje roditelja u jutarnjim satima koji ni onda ne propuste naglasiti kako su napravili beskorisno smeće od djeteta.

U redu, ostaviti ćemo detalje za iduću seansu kod psihoterapeuta, s kojim bismo mogli popričati i o konekciji koja čvrsto veže Steam igrače i indie igre. Tako listu najboljih deset igara 2018. godine zatvaraju Mirror, Beat Saber, Celeste, Subnautica, Dead Cells, Return of the Obra Dinn, Dusk, Gris i Nekopara Extra.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano