Vijesti

Rise of the Tomb Raider DLC će biti prikazan na dodjeli nagrada

Novi Mortal Kombat X lik, moguća Kojimina prisutnost na dodjeli i mnogo više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još samo nepuna dva dana su ostala do The Game Awards predstave, koju mnogi nazivaju dodjelom Oskara najboljim igrama. Glavni producent i host dodjele je Geoff Keighly, poznati novinar koji ima čast da ugosti velikane industrije poput Hidea Kojime i Shigerua Miyamota. Naravno, šta bi bila sama dodjela da nema i pokoje velike najave, a već sad imamo službene informacije za novi Rise of the Tomb Raider DLC i prvo predstavljanje Far Cry: Primala.

gg1

gg2

Također možemo očekivati i slavne ličnosti kao što su Shaquille O’Neal, Kiefer Sutherland i Mark Hamill, koji možda nisu toliko aktivni u svijetu videoigara, ali svakako će iznimno doprinijeti atmosferi cjelokupnog doživljaja dodjele nagrada. Nismo sigurni da li će njihova uloga biti sama dodjela nagrada, možda kao gosti ili nešto više. Naravno sveprisutna enigma i kreator Metal Gear serijala, Hideo Kojima, možda napokon nakon mjeseci izbivanja sa javne scene bude prisutan na ovogodišnjoj dodjeli, barem ako je suditi prema malom hintu kojeg nam je pružio Geoff.

https://www.youtube.com/watch?v=3bHBDsbTOXQ

Mi svakako ostajemo u centru zbivanja i za sve aktuelne informacije i praćenje uživo ostanite na FFA.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano