Vijesti

Rockstar ne radi samo na GTA VI

Toliko je informacija dosad izašlo od provjerenih i malo manje provjerenih izvora da je gotovo sigurno kako Rockstar već neko vrijeme aktivno radi na GTA VI. Informacije dolaze iz sličnih izvora kao što su svojevremeno stizale i za Red Dead Redemption 2, a možete ih provjeriti ovdje.

IGRA: Grand Theft Auto VI (GTA VI)

Dok Rockstar očito radi na GTA igri inspiriranoj Narcos serijom, stižu informacije kako to nije jedini novi projekt u razvoju. Javio se dizajner i animator Angith Jayarajan koji je radio za Rockstar u Indiji, pa je u svojem portofoliu na Instagramu napisao:

Radio sam na Red Dead Redemptionu i nekoliko drugih igara koje ne smijem imenovati.

Iako je bilo naznaka kako je Bully 2 u razvoju, sa svih strana ovih dana stižu informacije kako je razvoj te igre prekinut nakon nekih 2 godine pretprodukcije na kojoj je radio jedan uži tim ljudi.

Sjeća li se još netko najavljene PS3 ekskluzive Agent koja nikad nije izašla? Rockstar je nedavno produžio domenu za tu igru. Tu su još i novi Max Payne, Manhunt, a moguć je i kompletno novi IP.

Oznake

12
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
8 Comment threads
4 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
PunisherPersonaUserMaster_XFlipperMunja Recent comment authors
novije starije popularnije
Shooter

Novi IP. Daj mi neki novi IP.

ibor4you

Bully

ThaUrban

Tako je !! Samo mi Bullya daj

Munja

Volija bi Bullya, pogotovo sad par godina nakon terorističkih napada po školama itd… Rockstar bi se tu zaigrat i napravit masterpiece ka i svaki put dosad.

Master_X

Max Payne 4 !

Punisher

Svasta sam procito, al da je Manhunt smece to jos nisam.

Zero

Štogod, samo da nije Bully ili još gore, neko smeće u stilu Manhunta. Čak bi i MP DLC za RDR2 u tom slučaju imao više smisla i izgledniji je pošto za SP ionako ništa neće raditi novoga.

ThaUrban

Taman komentiram iboru i za vrijeme pisanja vidim ovu ‘blasfemiju’ koju si napisao. CCC
😀

foggy
Objavio/la: @zero

Štogod, samo da nije Bully ili još gore, neko smeće u stilu Manhunta. Čak bi i MP DLC za RDR2 u tom slučaju imao više smisla i izgledniji je pošto za SP ionako ništa neće raditi novoga.

Joooj RDR2 MP 😀 Bolna sjećanja jednog od najgorih MP-a koji sam igrao. Ja bi radije SP DLC s 50h priče i 400h za platinu, but hej, thats just mua.

PersonaUser

GTA V je trebao dobiti DLC, a kad su vidjeli da je Online toliko popularan i da donosi dosta love, odustali su od DLC

Flipper

Gotovo sam siguran da je u pitanju Bully 2. Iscurile su ranije informacije kako je Bully 2 bio debelo u izradi tamo 2010. godine. Igra je bila 18 mjeseci u izradi i Rockstar ju je stopirao zbog manjka ideja i smjera u kojem ide. Navodno da je problem bio i slabiji hardver tada.

PersonaUser

Rade i na RDR 3

Povezano

Back to top button
Close
Close