Vijesti

Rockstar uskrsnuo L.A. Noire za praktički sve aktualne nove platforme!

Pomalo nenadano, Team Bondijev hit iz 2011. godine L.A. Noire se vraća u velikom stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rockstar Games je kao izdavač ugašenog Team Bondi studija potvrdio kako nam stiže poboljšana verzija L.A. Noire za PlayStation 4 i Xbox One, i to već 14. studenog. Naknadno se očekuje i verzija za Nintendov Switch. Ali čekajte, ni to nije sve (hehe), igra također izlazi i na PC-u za HTC Vive u obliku L.A. Noire: The VR Case Files.

L.A. Noire za nove konzole dolazi u paketu sa svim DLC-ima, poboljšanim vizualima (posebice svjetlosni i efekti oblaka), teksturama veće razlučivosti i novim filmskim uglovima prikaza. Igra će se prikazivati u 1080p za PS4 i Xbox One, dok možemo očekivati i 4K rezoluciju za PS4 Pro i Xbox One X.

L.A. Noire je izašao 2011. godine za PlayStation 3 i Xbox 360, dok je u studenom stigao i za PC. U igri vodimo protagonista Colea Phelpsa, koji nastoji riješti brojne kaznene prekršaje (ubojstva, palež, krađe i sl.). Igraje vremenski smještena u 1940. Godinu i poseban fokus je bio posvećen rješavanju serijskih Black Dahlia ubojstava. Valja spomenuti i kako je igra bila sjajno prihvaćena od strane kritike, pa vjerujemo da i ovaj put neće biti drugačije unatoč već primjetnoj starosti igre.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano