Vijesti

Rockstar zadnjim updateom “downgrejdao” RDR 2 grafiku i naljutio mnoge igrače

Izgleda da ne može bez drame ni u RDR 2 svijetu koji je sam po sebi dovoljno intrigantan i kaotičan, a sad vlada kaos na forumima i internetu zbog potencijalnog grafičkom “downgrejda” koji je došao sa zadnjim patchem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rockstar je kako se čini maknuo ili debeo smanjio (modificirao) globalno osvjetljenje odnosno “ambient occlusion” što su igrači vrlo brzo uočili i počeli o tome pisati na internetu.

Ambient occlusion vam je ono realistično osvjetljenje koje ovisi o geometriji objekata i igri daje puno realniji izgled. Ne samo igri već objektima u igri i zaista je bitan faktor u igrama ako vam je grafika bitna. Najbolje ćete razliku primjetiti ako kliknete na Twitter ispod i samo “skrolajte” između slika.

Problem nije samo što je igra doživjela grafički “downgrade” već što Rockstar nije uopće komunucirao u patchu ove promjene. Zašto su to napravili? Ne znamo. Velika je šansa da nećete niti primjetiti ovaj “downgrejd”, ali ekipa na forumima tvrdi da primjeti i sve više slika usporedbe možete pronaći na internetu.

Naravno, svi koji ste igru završili prije patcha 1.06 niste imali ovakvih problema. Rockstar još nije ništa komentirao.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano