Vijesti

Sad je i službeno – Cyberpunk 2077 gameplay stream stiže idući petak

Portal nam je ovih dana pun Cyberpunk 2077 vijesti, ali znate svi da je riječ (barem tako vjerujemo) o jednoj od najvećih igara ove generacije i igri koja će uz The Last of Us Part II biti kruna iste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlo je već 11 mjeseci otkad smo posljednji put vidjeli gameplay iz igre, pa nam je drago što možemo konačno potvrditi kako idući petak stiže novi gameplay demo, odnosno da budemo precizniji – stream.

Potvrdio je to sam CDPR putem Twittera.

Iako je originalno bilo govora da će gameplay demo trajati oko sat vremena, CDPR je odlučio pokazati 15 minuta novog gameplaya, a poslije njega će developeri na istom streamu otkriti još puno više informacija o igri koje ne bismo saznali iz demoa.

Gameplay stream gledamo idući petak (30.8.) od 20 sati po našem vremenu. Stream i poslije QA s developerima, možete gledati putem Twitcha ili Mixera.

Ako ste kojim slučajem preskočili 48-minutni gameplay demo od prije 11 mjeseci, svakako ga pogledajte na videu ispod. Biti će zgodno pogledati koliko je igra napredovala u tih 11 mjeseci. Iz CDPR-a su rekli da ćemo se itekako iznenaditi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano