Vijesti

Sam Fisher stiže u Ghost Recon Wildlands, što je svojevrsna najava punokrvne Splinter Cell igre kasnije ove godine

Legendarni agent se vraća prvo unutar DLC-a, a kasnije ove godine vjerojatno i unutar punokrvne igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kratkim teaser trailerom Ubisoft je najavio novu misiju koja će u obliku DLC-a stići u Ghost Recon Wildlands. Glavna uzdanica trailera je Sam Fisher, zvijezda Splinter Cell serijala.

Podaci cure iz CIA-e, “slavina” je otvorena negdje u Boliviji, Sam Fisher poslan je da je “zatvori”, a kako bi uspio u tome udružiti će se s članovima Ghosts teama. Team kojim upravljamo upravo mi, po Boliviji hara sad već drugu godinu za redom, za koju su iz Ubisofta pripremili hrpu besplatnog sadržaja čijim dijelom će biti i ova misija sa Samom Fisherom. Naziv misije je The Call, dok bismo više podataka o istoj trebali saznati danas tokom dana.

Ove godine mogli bismo igrati i punokrvnu Splinter Cell igru

Podsjetimo, uz Ghost Recon u kojem bi se Fisher trebao pojaviti, krajem ove godine trebali bismo dobiti novu punokrvnu Splinter Cell igru. Podatci o tome procurili su od samog Ubisofta, koji je unutar svoje grane trgovine na Amazonu slučajnu objavio takvu informaciju.

Također, u prilog novoj igri ide i činjenica kako unutar Ghost Recon DLC-a glas Sam Fisheru daje njegov originalni glumac – legendarni Michael Ironside. Sumnjamo da bi iz Ubisofta plaćali velike cifre za snimanje samo jednog DLC-a, pa smo sigurni kako je ovaj “voiceover” samo dio paketa u kojem se nalazi i cijela nova Splinter Cell igra.

https://www.youtube.com/watch?v=S3TibSpdbVE

 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano