Vijesti

Samostalnu verziju Call of Duty: Modern Warfare Remastereda igramo već od idućeg mjeseca?

Jedna od najvećih želja svih igrača i ljubitelja “kol of djutija četvorke” bila je da mogu kupiti samostalno remaster verziju omiljene igre. Do sada to nije bilo moguće, ali izgleda da će se i to promijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki američki lanac trgovina GameFly objavio je na svojim stranicama (pa poslije maknuo) datum izlaska zasebne verzije mnogima najbolje igre u serijalu. Ako ćemo im vjerovati Call of Duty: Modern Warfare Remastered izlazi već 30. 6. za PlayStation 4, a mjesec dana poslije dolazi i na Xbox One. Priča o datumu izlaska ima itekako smisla kada se sjetimo činjenice da su Sony i Activision sklopili ekskluzivnu suradnju kojom se PlayStation vlasnicima jamči da će svi CoD dodatni sadržaji doći prvo upravo na PlayStation.

Podsjetimo, ako želite danas odigrati Modern Warfare: Remastered možete, ali morate platiti Legacy ediciju Call od Duty: Infinite Warfarea koja košta kao suho zlato. Nažalost, cijenu zasebne verzije CoD: MW remastera još ne znamo, ali očekuje se između 20-30$. Activision još nije ništa potvrdio ni negirao.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano