Vijesti

Samsungov Note 7 završio u GTA V kao eksplozivna naprava

Moderima nije trebalo dugo vremena da reagiraju na Samsungove poteškoće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim ako ne živite pod zvonom, sigurno ste ovih dana čitali u medijima o Samsungovom Galaxy Note 7 flagship telefonu, koji nažalost ima određenih problema. Naime, određeni korisnici diljem svijeta već mjesecima prijavljuju samozapaljenja telefona uslijed tvorničkog kvara na baterijama. Iako se problem pojavio kod relativno malog broja korisnika, konkurenti na tržištu su možda i “pumpali” problem, internet je eksplodirao, a Samsung je u samo par dana postao globalna sprdnja.

Danas je sve to skupa kulminiralo Samsungovom obustavom proizvodnje dotičnog mobilnog telefona, a mi smo usred seanse pregledavanja desetke memea na temu naletili na jedan zanimljiv GTA V mod.

https://www.youtube.com/watch?v=_GhODn4FRoE

Dakle, nije trebalo puno da se netko sjeti i Galaxy Note 7 ubaci kao mod u GTA V. Korisnik pod imenom je HitmanNiko je tako telefon u igru ubacio kao Sticky Bomb, a kako eksplozivni Note 7 izgleda u praksi pogledajte u videu iznad.

Mod možete preuzeti na gtaV-mods.com gdje isto tako možete pronaći upute za instalaciju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano