Vijesti

Santa Monica započela rad na novom God of War-u?

Znamo da je i vama (dosadilo čitati) baš kao što je i nama već dosadilo (pisati) o pustim nagađanjima, špekulacijama i drugim stvarima koje se događaju trenutno u gaming svijetu. No, takvo je razdoblje u svijetu igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Većina igrača čeka da Sony službeno najavi najavu događaja na kojem će otkriti PlayStation 5. Svaki dan možete vidjeti i pronaći teaser nekog od developera, a sve što dobijemo je – “soon.” Jedan uskoro dovoljan je da internet podigne na noge, baš kao što se dogodilo i jučer.

Budimo realni – znamo svi da ćemo dobiti novu God of War igru. Igra je to koju jedva čekamo ponovno zaigrati na PlayStationu 5 i budite sigurni da i hoćemo.

Ako ćemo vjerovati puno većim portalima i publikacijama nego što je to FFA, portali kao što su Videogamer, PushSquare, ali i hrpa drugih donose priču da je nova God of War igra u produkciji.

Dokaz?

Gospodična Kim je postavila sliku s motion capture seta i tagirala je kreatore God of War-a. Očito studio radi na nekom projektu, ali nismo 100% sigurni da je u pitanju baš God of War. Vjerojatno je, ali možda Cory Barlog i ekipa žele napraviti nešto novo?

Santa Monica Studio nije potvrdio, ali niti negirao postojanje nove God of War igre. Ako zaista i je počela produkcija, igru sigurno nećemo zaigrati barem još 2-3 godine, a mislimo da teaser također neće biti na toliko očekivanom PlayStation događaju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano