Vijesti

Saznali smo nove detalje i nije nam jasno zašto to EA nije pokazao, ali Star Wars Jedi: Fallen Order nije linerna igra

Demo koji smo vidjeli na EA Play konferenciji bio je sve samo ne otvoren, zar ne? Glavna zamjerka demou je upravo bila velika linearnost nivoa i svi smo mislili da je jednostavna igra takva. Nešto kao Uncharted serijal ili stari Tomb Raider. Samo što nije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Star Wars Jedi: Fallen Order je igra koja više podsjeća na Batman Arkham serijal ili Metroid. Da. Danima poslije E3-a smo doznali, a o tome nitko iz EA ne priča nove podatke koje nas iznimno vesele.

  • u igri imamo svoj vlastiti brod i posadu
  • možemo u bilo kojem trenutku posjetiti planet koji želimo (dakle, nije određeno da negdje morate isključivo ići)
  • igranjem otključavamo nove sposobnosti, a samim time otključavamo nove dijelove mape koji su ranije bili nedostupni

Jason Schreier urednik Kotakua tvrdi da su mu iz Respawna otkrili još više fantastičnih detalja za igru koji uvelike mijenjaju perspektivu iste, ali da ne želi ih otkriti, nego će to valjda sam Respawn napraviti.

Nas ovo jako veseli kad znamo da igra neće uopće biti toliko linearna koliko se misli da je. Nije nam samo jasno zašto to EA i Respawn nisu pokazali? Nadamo se da hoće prije izlaska igre koja dolazi na PS4, Xbox One i PC 15.11.2019. godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano