Vijesti

SCUM je konačno implementirao fortifikacije, a mnogi će se razveseliti i atraktivnim nakurnjacima

Prije praznika stigao nam je još jedan genijalni update iz zagrebačkog studija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekipa iz Gamepiresa definitivno zna kako ugrijati naša hladna gamerska srca koja su u ovo doba godine posebno “ne”raspoložena. I baš u trenutku kad sam pomislio ignorirati bakicu koja s polomljenim štapom pokušava preći cestu, ugledao sam na mobitelu ovo, da bi mi gotovo momentalno srce ispunila nekakva izvansemaljska energija Toplina! To je bio dovoljno da onoj bakici od ranije pomognem preko ceste i gurnem joj 100 eura pod kaput. Ipak, nedovoljno da prihvatim od te iste ozarene bakice poziv na kavu i možebitni snošaj.

Dakle, ista ta energija sve nas prožima, odnosno prožimati će vas kad svoje spolovilo na hladnom Scumovom otoku “obučete” u jedan od omiljenih novih nakurnjaka. Nama domoljubima najbolje paše onaj na kockice, međutim, i ostali izgledaju posebno atraktivno.

fortifikacije.jpg

Za kompletni paket i uživanje u nadolazećim blagdanima potreban vam je još samo vlastiti prostor, nešto u čemu ćete sigurno i bezbrižno uživati uz svoje najdraže. Za to se pobrinula impelementacija sustava fortifikacija, tako ćete moći praktički svaku kuću na mapu zagraditi, postaviti različite barikade na prozore, zaključati vrata…

Vrata se mogu razvaliti ili provaliti u njih, zato se može postaviti čak do tri brave na njih, dok sve što ćete postavljati na kuće možete kupiti fame bodovima. Dakle, fame bodovi konačno imaju svrhu, a egzekucija svega izgleda toliko dobro da su sad oni nakurnjaci počeli biti donekle tijesni…

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano