Vijesti

Šef Bethesde o novom PlayStationu i Xboxu: “Oboje rade prave stvari!”

Šef Bethesde, Todd Howard se za IGN raspričao o novim konzolama, podbačaju Fallouta 76 i životu općenito, a mi prenosimo njegova razmišljanja o novim konzolama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šef Bethesde je upoznat s obje konzole, vidio ih je uživo, testirao i teamovi unutar Bethesde rade igre za njih, međutim, kao i svi drugi jači igrači u gaming industriji, vezan je strogim NDA ugovorom koji mu brani pričati detaljnije.

Novi Xbox bi trebao biti predstavljen za 6 dana

Ipak, birajući riječi, izjavio je kako za razliku od prošle generacije konzola, ovaj put ni Sony ni Microsoft ne rade krive stvari s PlayStationom 5 i Xboxom “Kako se već bude zvao”. Zadovoljan je s razvojem obje konzole, i sudeći prema njegovim riječima, iz konteksta možemo izvući kako su obje kompanije svoj posao shvatile ozbiljnije nego ikad i naposljetku bismo mogli dobiti konzole sličnih snaga i karakteristika.

Dodao je zatim kako će novi hardver uveliko pomoći razvoju Bethesdinih novih igara (The Elder Scrolls VI i Starfield op.a.), referirajući se na Sonyjevu demonstraciju učitavanja PlayStationa 5 koju možete pogledati ovdje.

Sony je s PlayStationom 5 bio poprilično otvoren prema javnosti, pa su i službeno potvrdili kako je razvoj istog već u podmakloj fazi, dok najavu i razotkrivanje novog Xboxa općenito očekujemo ovu nedjelju u 22 sata kad Microsoft ima svoju službenu E3 konferenciju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano