Vijesti

Shawne, nemoj nas mučiti više i najavi nam PlayStation 5

Moramo čekati iduću godinu! Dobro!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošli su svi važniji događaji i najave u svijetu igara za ovu godinu. Prošli smo sve sajmove, događaje, obišli smo sve što smo trebali, ali smirili se nismo jer svaki dan kopamo nešto novo. “Sve vijesti obiš’o sam smirio se nisam”, a kako stvari stoje niti neću.

Zato su se smirili Sony i PlayStation. Nakon dugo vremena tako nismo gledali PSX koji smo obožavali gledati jer bismo uvijek dobili barem jednu veliku PlayStation ekskluzivu. Sony nas je sve šokirao kad je rekao da neće biti prisutni ni na E3 2019. godine. Naravno, to je zabrinulo sve igrače koji se pitaju – “što to PlayStation radi i gdje je nestao?” Mi znamo gdje je i da kuha nešto veliko. Jelo se zove PlayStation 5, a jedan od glavnih kuhara je šef Sony i PlayStation divizije – Shawn Layden.

Na “tweet” fana koji je ostao razočaran jer Shawn nije ništa pričao o PlayStationu na The Game Awardsima, Shawn mu je odgovorio i poslao jasnu poruku – “vidimo se u novoj godini.” Iako to ne mora značiti ništa, znamo da znači. Nije Shawn aludirao samo na to da ćemo saznati datum izlaska “The Last of Us-a II – svi znamo da “teasa” i najavu budućnosti PlayStationa. Tako da jedva čekamo 2019. godinu da vam konačno možemo reći – “rekli smo vam to.”

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano