Vijesti

Sjećate li se legendarnog Theme Hospitala? Stiže nastavak!

Još ove godine stiže spiritualni nastavak od strane originalnih kreatora igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko nije igrao Theme Hospital krajem 90-ih, taj i nije imao baš nekakvo djetinstvo. Radi se o simulaciji upravljanja bolnicom, s malim twistom, jer pacijenti koji će vam puniti ordinacije sve su, a samo ne pacijenti na kakve smo naviknuli u domaćim bolnicama i domovima zdravlja.

Tako umjesto PTSP-ovca koji na vrata doktora obiteljske medicine kuca s plinskom bocom, u Theme Hospital stižu pacijenti s bolestima napuhane glave, svemirske bolesti koja ih pretvara u svemirce, ili pak s King Complexom, odnosno psihičkom bolešću koja pacijente pretvara u kralja – Elvisa Prisleyja. Tu su još bolesti nevidljivosti, uraslih “dlačurina” u nosu i ostale gadosti.

20 godina poslije ista kombinacija u novom ruhu

Kombinacija zabavnog gameplayja i komičnih scenarija rezultirale su zabavnom igrom koju smo igrali godinama, međutim, nastavka nažalost nismo vidjeli. Ali to bi se trebalo uskoro promijeniti.

Naime, kreatori Theme Hospitala rade na spiritualnom nastavku. Two Point Hospital će tako, 20-ak godina poslije, dobitnu kombinaciju izvoditi u novom ruhu, a da su s razvojem igre na pravom tragu možete se uvjeriti u traileru na kraju teksta. Two Point Hospital zasad je potvrđen samo za PC, a igrati bismo ga trebali već ove godine na Steamu.

https://www.youtube.com/watch?v=TsxYNuCRl10

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano