Vijesti

Sjećate se nadrogiranog glumca i potencijalne odgode SEGA-ine PlayStation 4 ekskluzive? Igra dolazi uz neke promjene

Nije sve tako crno, zar ne? Ima nešto i u bijelom, a to najbolje zna jedan od glavnih likova nove SEGA-ine PlayStation 4 ekskluzive – Judgment.

Nakon što je SEGA saznala da je Pierre Taki ljubitelj kokaina i da je zbog toga uhićen, isti tren je povukla igru iz prodaje na japanskom tržištu, te je stopirala “zapadnjačku” verziju za koju više nismo bili sigurni kad će i hoće li uopće doći.

Ipak, zapad će dobiti svoju verziju ove igre i to kad je originalno i planirano u lipnju, točnije 25.6. No, u igri će biti par promjena, a glavna je da će “našmrkani” glumac biti izbačen iz igre kako glasom tako i stasom.

“Pošto kila, majstore?”

SEGA će ga zamijeniti kako se čini novim glumcem jer ne vidimo kako će izrezati kompletnu ulogu gospodina Takija kad su njegovi lik i djela jako bitni za samu priču ove igre.

Ne trebamo ni reći da je SEGA povukla kompletne reklame i promo materijal za ovu igru na kojima je bio Taki. A on je bio gotovo na svakoj reklami.

Ako baš želite igrati verziju s ovim gospodinom morat ćete zamoliti nekoga iz Japana da vam sad kupi fizičku verziju igre jer ne znamo hoće li SEGA patchirati i tu verziju igre.

Oznake

Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao

Povezano

Back to top button
Close
Close