Vijesti

Slika dana! PlayStation (5) pozivnica…?

Nije djevojka dana, već slika dana! Ova slika je krenula kružiti internetom. Što se u biti poklapa sa scenarijem koji se odvijao uoči PlayStationa 4 i njegove PRO verzije.

Sony već duže vrijeme šuti, kampanje su im nepostojeće, a na Twitteru i drugim društvenim mrežama vrte jedne te iste stvari iz dana u dan.

Da ne znamo bolje, rekli bismo da je kompanija pred raspadom, a zapravo je sve ovo zatišje pred oluju.

Nema PlayStationa na E3-u, sramežljivo je bio na Gamescomu gdje nije objavio ništa novo, a neće ni na Tokyo Game Showu, jer većinu trailera i igara smo već vidjeli. Izuzev Death Strandinga.

Je li 11.12. datum kad ćemo konačno vidjeti budućnost PlayStationa i PlayStation 5? Datum ima smisla, vrijeme održavanja ima smisla, a još više ima smisla PlayStation Meeting i prekid ove šutnje.

Prilično je izvjesno, ali moguće je i da se radi o potpunom fejku. Sony će ovo definitivno potvrditi ili demantirati jako brzo.

Oznake

8
Komentari

Ulogiraj se kako bi komentirao
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Pratitelja
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
FlipperJosip DuvnjakMiroWooddieBoneTzereen Recent comment authors
novije starije popularnije
Tzereen

Kaj nije bilo rečeno da će biti u veljači?
Ali neka, dajte nam čim prije. Ovo bi mogli biti genijalno!

Josip Duvnjak

Nema PlayStationa na E3-u, sramežljivo je bio na Gamescomu gdje nije objavio ništa novo, a neće ni na Tokyo Game Showu, jer većinu trailera i igara smo već vidjeli. Izuzev Death Strandinga. Zašto izuzev Death Strandinga? Pa vidjeli smo gameplay ?

WooddieBone

Sviđa mi se kaj ostaju pri plavoj boji.Uvjek znaju izabrat najljepšu moguću plavu boju.

WooddieBone

@flipper
Ne, ne.
HDZ ima drugačiju plavu, tamniju.
Ta plava ti izaziva gađenje i buđenje starih instinkta da migriraš negdje, to su instinkti iz doba kad je ljudska rasa živjela nomadski.
PS plava je ljubav.

Miro

Kao što vidite to je to PS5 i Sony su HDZ.Znaju di tribaju znaju sto valja zele biti vizionari je HDZ je podario najveceg Hrvatskog vizionara dr. Ivo Sanadera. Sad vise ne sumnjam u buducnost PlayStationa

Povezano

Back to top button
Close
Close